Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 juli 2011
Leestijd: 1 minuut

Apple snelst groeiende winkelier

USA Today weet te melden dat Apple de snelst groeiende winkelier is van Amerika. In de eerste maanden van 2011 stegen de inkomsten uit verkopen met 80% naar 4.6 milard dollar. Deze stijging is vooral te danken aan de iPhone en iPad. Deze producten maken 60% uit van alle winst die Apple maakt.

In het eerste kwartaal groeide de verkopen onder alle retailers in Amerika met ruim 23 miljard dollar. Apple nam daar de grootste hap uit. Amazon en Wal-Mart komen op de tweede en derde plek. Volgende week komt Apple met de cijfers van het 3e financiele kwartaal. Dan wordt ook duidelijk hoeveel iPhones en iPads het in de afgelopen maanden heeft verkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple snelst groeiende winkelier
Sluiten