Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 30 juli 2011

90 seconden previews sijpelen iTunes Store binnen

Apple is begonnen met het verlengen van previews in de Nederlandse iTunes Music Store. In plaats van de gebruikelijke 30 seconden kunnen van bepaalde nummers nu 90 seconden gratis beluisterd worden. Dat ontdekte OMT-lid Mac Elmar bijvoorbeeld bij het beluisteren van het nieuwste 538 Hitzone-album.

Vorig jaar al begon Apple geleidelijk met het verlengen van previews in de Amerikaanse iTunes Music Store. Platenmaatschappijen kregen een periode de tijd om bezwaar te maken tegen de langere previews. Daarom zal het hier ook nog even duren voordat 90 seconden van alle nummers gratis beluisterd kunnen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
90 seconden previews sijpelen iTunes Store binnen
Sluiten