Ostinato
Ostinato Nieuws 12 juni 2011
Leestijd: 1 minuut

Woensdag nieuwe MacBook Air?

Ja, het is een gerucht, maar wel uit ‘betrouwbare bron’ – als we tenminste andere betrouwbare bronnen mogen geloven. ChronicWire, de iPhone-hacker die blijkbaar over goede contacten beschikt, twittert dat de nieuwe MacBook Air aanstaande woensdag op de markt zal komen.

Verder berichten andere sites, zoals Engadget, dat Apple erop aanstuurt om bijna 400.000 stuks van de MacBook Air met de nieuwe SandyBridge-processor te produceren binnen de komende maand. Kortom, als je overweegt een nieuwe MBA aan te schaffen, raden we je aan om nog even een paar dagen te wachten. UPDATE: ChronicWire’s bron heeft zich schijnbaar vergist. ChronicWire zegt nu dat het niet om de MBA, maar om geünlockte iPhones gaat…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woensdag nieuwe MacBook Air?
Sluiten