Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 10 juni 2011
Leestijd: 1 minuut

Update Mac Pro en Mac Mini onderweg?

Juli wordt een drukke maand voor de Mac. Niet alleen zien we Mac OS X Lion in volle glorie, maar het lijkt er ook op dat Apple enkele Mac-modellen van een update voorziet voordat de laatste versie van het besturingsysteem wordt uitgebracht. De Mac Pro en Mac Mini zijn aan de beurt.

9to5mac meldt namelijk dat de voorraden servermodellen van de Mac Pro en de Mac Mini langzaamaan beginnen te slinken. Meestal duidt dit op een spoedige update. Het is opvallend dat deze modellen van een update worden voorzien, want dit zou kunnen betekenen dat Apple overweegt om de volledige serverlinie in een het nieuw te steken. De server van de Mac Pro werd in 2009 gepresenteerd en de Mac Mini werd in juni 2010 voor het laatst van een opkikker voorzien, dus het kan zeker dat de volledige Mini en Pro-linies worden ververst.

Het is logisch om aan te nemen dat de Mini en de Pro worden voorzien van de nieuwe Sandy Bridge-processoren, naast het nieuwe I/O-systeem, genaamd Thunderbolt. Als deze update voor de release van Lion arriveert, dan heeft Apple de gehele Mac-lijn op tijd ververst, aangezien de MacBook Pro en iMac al recentelijk een update kregen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Update Mac Pro en Mac Mini onderweg?
Sluiten