Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 21 juni 2011

Update AirPort Extreme en Time Capsule nabij

9to5Mac heeft vanochtend de modelnummers en specificaties van vernieuwde AirPort Extreme en Time Capsules weten te bemachtigen. De AirPort Extreme komt in één configuratie, terwijl Time Capsule in twee uitvoeringen wordt verkocht. De Capsule komt beschikbaar in een 2 TB- en 3 TB-variant. Volgens 9to5Mac mogen we de artikelen in de komende dagen verwachten.

Tien minuten na de aankondiging van 9to5Mac, meldde Macrumors dat MICGadget de 3TB-variant gisteren al voorspelde. MICGadget gaf daarbij aan dat Apple die uitvoering aan het testen was en wist niet zeker of deze daadwerkelijk op de markt zou komen. Naast de voorspelling over de opslagcapaciteit, beweerden zij dat Time Capsule aanpassingen aan het design heeft ondergaan, waardoor het apparaat minder warm wordt. Ook zou het WiFi-signaal beter zijn en wordt software caching ondersteund.

Volgens 9to5Mac krijgen de apparaten naast een vernieuwing, vermoedelijk ook een prijsverlaging.

De modelnummers zijn als volgt:

MD031LL/A – AIRPORT EXTREME 802.11N (5TH GEN)- USA

MD032LL/A – TIME CAPSULE 2TB (4TH GENERATION) – USA

MD033LL/A – TIME CAPSULE 3TB (4TH GENERATION) – USA

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Update AirPort Extreme en Time Capsule nabij
Sluiten