Yoeri
Yoeri Geruchten 1 juni 2011
Leestijd: 1 minuut

Twitter geïntegreerd in iOS 5?

Volgens TechCrunch is Twitter bezig met het opzetten van een grote fotodienst waardoor gebruikers foto’s kunnen uploaden zonder gebruik te maken van een dienst van een derde partij. Meerdere bronnen hebben het weblog verteld dat Twitter’s fotodienst gaat samenwerken met een groot bedrijf: Apple.

Nadat je in de instellingen-applicatie je gegevens hebt ingevoerd kan je vanuit de fotorol foto’s direct uploaden naar de nieuwe fotodienst van Twitter en deze tweeten. Als je nu een foto op Twitter wilt plaatsen moet je eerst een Twitter-applicatie opstarten en hierin de foto selecteren.

Volgens All Things Digital wordt de nieuwe dienst van Twitter deze week aangekondigd. Dit valt mooi samen met iOS 5 wat aanstaande maandag aangekondigd zal worden.

Update: Twitter heeft zojuist bekend gemaakt dat de fotodienst er aan zit te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Twitter geïntegreerd in iOS 5?
Sluiten