Twitter geïntegreerd in iOS 5?

Door: Yoeri - 7 reacties

Volgens TechCrunch is Twitter bezig met het opzetten van een grote fotodienst waardoor gebruikers foto’s kunnen uploaden zonder gebruik te maken van een dienst van een derde partij. Meerdere bronnen hebben het weblog verteld dat Twitter’s fotodienst gaat samenwerken met een groot bedrijf: Apple.

Nadat je in de instellingen-applicatie je gegevens hebt ingevoerd kan je vanuit de fotorol foto’s direct uploaden naar de nieuwe fotodienst van Twitter en deze tweeten. Als je nu een foto op Twitter wilt plaatsen moet je eerst een Twitter-applicatie opstarten en hierin de foto selecteren.

Volgens All Things Digital wordt de nieuwe dienst van Twitter deze week aangekondigd. Dit valt mooi samen met iOS 5 wat aanstaande maandag aangekondigd zal worden.

Update: Twitter heeft zojuist bekend gemaakt dat de fotodienst er aan zit te komen.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  JeremyvanVliet

  Foto’s uploaden vind ik niet zo spannend, lockscreen en / of twitter widgets! Da’s veel leuker!

 • Profielfoto
  brandrob

  @tellme-jeremy: Geweldig, maar elke nieuwe feature is er toch weer één en ik kan me voorstellen dat dit voor mensen een goede aanwinst is. Ook dit nieuws verdient een plekje, al zijn we er op OMT tegenwoordig (helaas) erg goed in om al het nieuws wat er is te laat, niet goed genoeg of niet interessant genoeg is.

 • Profielfoto
  JeremyvanVliet

  @brandrob; ooww houd me ten goede! Is ook helemaal geen verkeerde functie hoor;-) hij is hartstikke welkom wat dat betreft.

  Ik merk dat een hoop members de laatste tijd klagen over het nieuws wat OMT verzameld.
  Vind ik erg jammer om te lezen, ook zij werken er keihard voor en het wordt GRATIS aan ons geleverd!!!
  Op het moment dat OMT geld vraagt voor hun artikelen dan mag er wat mij betreft geklaagd worden.
  Sorry dat was even mijn onderliggende frustratie.

 • Profielfoto
  Type-R

  Twitter integratie: Hipsters wet dream.

 • Profielfoto
  IJSTHEE

  Android: Been there, done that

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Twitter..:sad:

 • Profielfoto
  csteelooper

  (…)
  Ik merk dat een hoop members de laatste tijd klagen over het nieuws wat OMT verzameld.
  Vind ik erg jammer om te lezen, ook zij werken er keihard voor en het wordt GRATIS aan ons geleverd!!!
  Op het moment dat OMT geld vraagt voor hun artikelen dan mag er wat mij betreft geklaagd worden.
  Sorry dat was even mijn onderliggende frustratie.

  Uhm… ga je niet een beetje off-topic?:P (Begrijp me niet verkeerd — ik geef je volkomen gelijk.) Anyway: ik hoop dat er inderdaad iets aan het lockscreen/de notificaties wordt gedaan, want da’s nu de enige reden (LockInfo) dat ik m’n telefoon jailbreak.
  Die fotodienst van twitter gaat inderdaad binnen een paar weken van start; daarover heeft twitter zelf een logpost gepubliceerd – daar is alleen niks te lezen over collaboratie met Apple. Ik zou het op zich niet verkeerd vinden als deze functie direct vanuit de iPhone te gebruiken is, maar kun je daarna dan (je eigen) tweets ook teruglezen/-zien?
  .
  Even iets heel anders (off-topic, dus): ik hoorde gisteren via mijn broer dat het waarschijnlijk is dat de iPhone 3GS iOS5 niet (volledig) gaat draaien. Zeg maar zoals de 3G nu iOS 4 draait — zonder de veelbelovende nieuwe features… Da’s pas iets wat mij interesseert…