OMT Vaderdagtips: reminder en inspiratie

Alle mannen houden van gadgets. Vaders dus ook en laat het aankomende zondag nou net vaderdag zijn. Dit artikel is niet alleen een reminder, maar dient ook ter inspiratie. Zoek jij nog iets leuks? Misschien vind je hier wel een leuke Applegadget voor jouw oudeheer.

Het is wat laat dag en daarom hebben we ervoor gekozen om producten te kiezen die makkelijk verkrijgbaar zijn. Heb je voor zondag helemaal geen tijd meer? Geen probleem, zondag zijn de winkels open in Lelystad, Buren, Vlieland, Maasdriel en vele andere plaatsen.

Het iPad 2 boek‘ of ‘Ontdek de iPad 2

Ze noemen zichzelf vaak oudere jongeren, maar als ze net een iPad hebben gekocht snappen ze er minder van, dan de gebruikers in dit, dit en dat filmpje. Het iPad 2 boek kan zelfs zonder leesbril gebruikt worden en is beschikbaar in zwart en wit. Mooi bijpassend dus.

Prijs: €19,95
Verkrijgbaar bij: o.a. Bol.com

Het iPad 2 boek is verkrijgbaar in zwart en wit

iPad 2 Smart Cover

Help je vader aan een mooie ‘case’. Zeker voor binnenshuis gebruik is deze beschermer een aanwinst. Stijlvol, betaalbaar en slim design. Weg met hoesjes die twee keer zo dik zijn als de iPad zelf! Ohja, de Smart Cover is ook verkrijgbaar in een leren editie. Deze is twee keer zo duur.

Prijs: €39,-
Te gebruiken met: iPad 2
Verkrijgbaar bij: alle Apple Premium Resellers

De Smart Cover klik je door een magneet aan de iPad 2
Magic Trackpad

Volgende maand komt OS X Lion uit. Het nieuwe besturingssysteem zet een grote stap richting de manier van werken zoals je gewend bent op een iPhone of iPad. Over een maand is iedereen dus ‘andersom’ aan het scrollen. Lastig, zeker met een muis. De Magic Trackpad is een mooie manier om snel te wennen aan deze nieuwe manier van werken en ziet er een stuk mooier uit dan de gemiddelde muis.

Apple's betoverende Trackpad

Prijs: €69,00
Te gebruiken met: Mac met Bluetooth, OS X versie 10.6.4 of hoger
Verkrijgbaar bij: alle Apple Premium Resellers

Nike + iPod Sport Kit

Heb je een sportieve pa of wil je hem juist een duwtje in de goede richting geven? Misschien is Nike + iPod Sport Kit wel iets voor hem. Kan hij zijn sportprestaties meteen via Nikeplus vergelijken met zijn vrienden.

Prijs: €30,- (exclusief chip t.w.v. €9,95 om een andere schoen dan Nikeplus te gebruiken)
Verkrijgbaar bij: Officiële Nike winkel en sommige Apple Premium Resellers, waaronder AMac

Geen Nikeplus-compatible schoenen? Koop er dan een chip bij voor in een huidige schoen

JBL on stage

Vaders gaat ook op vakantie. Ze houden ook van muziek, harde muziek. De box van JBL geeft niet zo’n hard geluid dat de relatie met je tijdelijke buren verslechterd, maar klinkt goed en past mooi bij je iPhone of iPod. De box is tweekleurig verkrijgbaar, zwart en wit.

Prijs: €79,99
Te gebruiken met: alle iPods en iPhones met 30-pin dock connector
Verkrijgbaar bij: o.a. Dixons

Verkrijgbaar in zwart en wit

Bose in-ear hoofdtelefoon

Goede oordopjes zijn het halve werk. En laten we eerlijk zijn, de oordopjes die Apple meelevert zijn bagger in het kwadraat. Na een prijsverlaging kosten deze in-ears van Bose, van honderd, nu slechts tachtig euro. Mooi geluid is dus niet onbetaalbaar.

Te gebruiken met: alle iPods, iPhones en iPads
Prijs: €79,96
Verkrijgbaar bij: o.a. Dixons

Mooie vormgeving, helder geluid

iPlayboy

Deze kunnen we natuurlijk niet overslaan. Wat is een beter cadeau dan de complete Playboy-database? Daar kan toch geen gadget tegenop? Dit presentje is ook leuk voor jezelf, maar dat geldt voor bijna alle bovenstaande producten.

Heb jij nog leuke tips voor ons?

Reageer op artikel:
OMT Vaderdagtips: reminder en inspiratie
Sluiten