Statenweg
Statenweg Nieuws 23 juni 2011

Mac OS X 10.6.8 zet de poort van het leeuwenhok op een kier

Sinds vanavond is Mac OS X 10.6.8 te downloaden. Deze software-update voor Mac OS X Snow Leopard kan gezien worden als een opwarmertje naar de lancering van Mac OS X Lion in juli. Deze nieuwe versie van het OS zal alleen te verkrijgen zijn via de Mac App Store. De Mac OS X-update van vandaag zorgt ervoor dat de Mac App Store gereed is voor het downloaden en installeren van Lion.

Verder wordt een aantal problemen opgelost met betrekking tot het onverwachts stoppen van Voorvertoning, het verbeteren van de ondersteuning van IPv6 en een verbeterde betrouwbaarheid van VPN. Niet onbelangrijk is dat de update tevens helpt bij het opsporen en verwijderen van varianten op Mac Defender, de kwaadaardige software waar sommige Mac-gebruikers sinds enkele weken mee te maken hebben.

Mac OS X 10.6.8 is te downloaden via Software-Update in het applemenu.

Reageer op artikel:
Mac OS X 10.6.8 zet de poort van het leeuwenhok op een kier
Sluiten