Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 24 juni 2011

Lion: direct overstappen of wachten?

RoaringApps is een site waar je apps kunt checken op hun compatibiliteit met OS X Lion. Zo kan je een goede overweging maken of het voor jou niet te vroeg is om Lion te installeren. De site maakt gebruik van wiki, waardoor iedereen zelf apps kan toevoegen en bijwerken. Mede hierdoor is de database, groot van omvang.

Per app wordt ook aangegeven of deze in de Mac App Store te vinden is. Applicaties die zijn vertegenwoordigd in de Store, lijken wat minder in het rode gedeelte te staan. Dat komt mede doordat de Mac App Store nog niet zo lang bestaat, waardoor ontwikkelaars over het algemeen nog actiever zijn. Die ‘garantie’ lijkt dus slechts tijdelijk op te gaan.

De site is op het moment van schrijven wel wat langzaam. Hopelijk komt dat door de vele aandacht die de site krijgt, want dan is het nu gewoon een kwestie van bookmarken en later proberen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lion: direct overstappen of wachten?
Sluiten