Yoeri
Yoeri Nieuws 13 juni 2011

Lieve Steve, en iWeb dan?

Nadat Steve Jobs iCloud aankondigde en duidelijk maakte dat MobileMe vanaf 30 juni 2012 definitief gaat verdwijnen waren veel iWeb-gebruikers bezorgd over hun geliefde applicatie. iWeb-websites kunnen namelijk gehost worden bij MobileMe en Steve vertelde tijdens de keynote niets over iWeb.

Een bezorgde MobileMe- en iWeb-gebruiker mailde Steve Jobs of iCloud ook websites gaat hosten.

Q: Dear Mr. Jobs,

Will I need to find an alternative website builder and someone to host my sites?

I have invested a lot of time and effort and the thought of re-training sucks more than mobileme ever did.

A: Yep.

Sent from my iPhone

Bij zulke mailtjes valt het natuurlijk altijd te betwijfelen of ze echt van Steve Jobs komen. MacRumors heeft de header van het bericht onderzocht en is er vrijwel zeker van dat het uit Cupertino komt.

Aangezien iWeb ook niet geüpdatet is met de introductie van iLife ’11 lijkt het erop dat Apple stopt met het ondersteunen van de eenvoudige websitebouwer. Het gebruik van de applicatie lijkt ook minder en minder te worden. Gebruik jij hem nog?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lieve Steve, en iWeb dan?
Sluiten