Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 23 juni 2011
Leestijd: 1 minuut

iTunes Festival 2011 live via iOS

Apple heeft een gratis app voor iOS uitgebracht waarmee je alle optredens van iTunes Festival London 2011 kan bekijken. Op het evenement betreden elke dag andere bekende artiesten het podium. Het evenement duurt een maand lang en trapt af op 1 juli.

Met de app kan je optredens live of uitgesteld bekijken. Je hebt hiervoor een iOS-device nodig met iOS 4.1 of hoger. Via AirPlay ben je daarnaast in staat om de content op een televisie te bekijken.

Op het festival komen 62 bands, verdeelt over 31 dagen. Onder de optredens behoren Paul Simon, Coldplay, Adele, Moby en Bruno Mars. Niet de minste namen dus. Voor de volledige line-up ga je naar de officiële site.

Net als passende ‘Applebands’, zorgt Apple ook voor een geschikt poppodium. Net als vorig jaar staat The Roundhouse letterlijk bol van de optredens. Het pand werd in 1847 gebouwd als draaischijf voor treinen, maar die functie vervulde hij slechts tien jaar. Inmiddels staat het gebouw bekend om optredens van alternatieve rockbandjes en indiemuziek. Het gebouw heeft een capaciteit voor 3300 staanplaatsen.

Poppodium The Roundhouse

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.