iTunes Festival 2011 live via iOS

Door: Rick Stevenhaagen - 13 reacties

Apple heeft een gratis app voor iOS uitgebracht waarmee je alle optredens van iTunes Festival London 2011 kan bekijken. Op het evenement betreden elke dag andere bekende artiesten het podium. Het evenement duurt een maand lang en trapt af op 1 juli.

Met de app kan je optredens live of uitgesteld bekijken. Je hebt hiervoor een iOS-device nodig met iOS 4.1 of hoger. Via AirPlay ben je daarnaast in staat om de content op een televisie te bekijken.

Op het festival komen 62 bands, verdeelt over 31 dagen. Onder de optredens behoren Paul Simon, Coldplay, Adele, Moby en Bruno Mars. Niet de minste namen dus. Voor de volledige line-up ga je naar de officiële site.

Net als passende ‘Applebands’, zorgt Apple ook voor een geschikt poppodium. Net als vorig jaar staat The Roundhouse letterlijk bol van de optredens. Het pand werd in 1847 gebouwd als draaischijf voor treinen, maar die functie vervulde hij slechts tien jaar. Inmiddels staat het gebouw bekend om optredens van alternatieve rockbandjes en indiemuziek. Het gebouw heeft een capaciteit voor 3300 staanplaatsen.

Poppodium The Roundhouse

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  DutchMac

  Leuk lijstje met artiesten!!!

 • Profielfoto
  Koning Frank

  Waarom noemen jullie Linkin Park niet ?!?!?!?!?!?

 • Profielfoto
  ronaldjan

  Foo Fighters niet vergeten…

 • Profielfoto
  JBStudio

  Waarom noemen jullie Linkin Park niet ?!?!?!?!?!?

  Omdat er iets te zeiken moet vallen…. tjonge jonge:slant:

 • Profielfoto
  CorMac

  Very nice list indeed.

 • Profielfoto
  smalle50

  Gisteren mailtje aangekregen hiervan om te melden dat ik 2 tickets heb “gewonnen” voor Linkin Park! Jammer genoeg is dit op maandag 4juli en moet ik de dag erna terug het ziekenhuis in (weet ik sinds kort pas) Wel jammer, maar ik zie linkin park toch nog op Rock Werchter. Volgens mail kan ik de tickets ook niet doorgeven…heb ze nog niet bevestigd dan kunnen ze iemand anders er mischien nog gelukkig mee maken.

 • Profielfoto
  Spleet

  Wat is dat voor een vierkante iPad op die afbeelding???????

  http://www.itunesfestival.com/gb/live

 • Profielfoto
  smalle50

  Ipad 2 in landscape.

 • Profielfoto
  pim939

  Ik heb geen kaartjes gewonnen helaas

 • Profielfoto
  nicolaas61

  jaaaa coldplay!

 • Profielfoto
  Spleet

  Ipad 2 in landscape.

  Kijk even naar de proporties!

 • Profielfoto
  Ezra

  LINKIN PARK! WOOHOO! Haha.

 • Profielfoto
  djneo

  Wow de artiesten die komen zijn echt wow, gewoon wow !