Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 13 juni 2011

iPhone 5 in de laatste testfase

De laatste WWDC markeerde een unicum; voor het eerst sinds 2007 moesten we het doen zonder de introductie van een nieuwe iPhone. In plaats daarvan lag de nadruk op Mac OS X Lion, iCloud en de laatste revisie van het mobiele OS: iOS5. De nieuwe iPhone komt er wel degelijk aan, en op korte termijn ook.

De geruchten dat de nieuwe iPhone in september het daglicht zal zien zijn hardnekkig, en volgens 9to5mac is er nu geen ontkomen meer aan; in de negende maand van dit jaar mogen we de nieuwe iPhone verwelkomen. De bron is een persoon binnen het netwerk van de Amerikaanse telecomaanbieder Verizon, die het nieuws heeft laten ontvallen. Volgens de bron is de nieuwe iPhone in de laatste testfase beland en wordt hij op dit moment uitgeprobeerd door hooggeplaatste werknemers van Apple en telecomaanbieders.

September lijkt nu onvermijdbaar te zijn, aangezien Apple op de WWDC ook al aangaf dat we iOS5 rond september kunnen verwachten. Precies gelijktijdig met de nieuwe hardware. De nieuwe versie van de iPhone zal waarschijnlijk geen wereldschokkende updates met zich meedragen. Naar alle waarschijnlijkheid is het scherm groter, wordt de camera opgekrikt naar 8 MP en wordt natuurlijk de nieuwe A5-chip aan boord geplaatst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5 in de laatste testfase
Sluiten