Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 15 juni 2011

iOS 5 en iCloud veranderen agenda

De agenda-applicatie in iOS 5 is hier en daar wat veranderd. De app bevat twee nieuwe horizontale overzichten. Op de iPad is dat een jaaroverzicht en de iPhone krijgt een weekoverzicht. Vanaf deze horizontale overzichten kan je ook afspraken inplannen.

En als we het dan toch over inplannen hebben. De software krijgt ook een overzichtelijke uitnodigingsmodule die in verband staat met iCloud. Van nu af aan maak je een evenement dus aan via iCal of iCloud Calendar in plaats van Facebook. Vervolgens kunnen mensen op de uitnodiging reageren en wordt er een gastenlijst bijgehouden die automatisch via iCloud wordt gesynchroniseerd. Screenshots zijn te bekijken na de break.

Overzicht van de afspraak op iCloud
Overzicht in iOS 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 5 en iCloud veranderen agenda
Sluiten