Geautoriseerde biografie Steve Jobs alvast te bestellen

Door: Statenweg - 9 reacties

Het zal nog tot maart 2012 duren voordat we hem daadwerkelijk kunnen verslinden, maar sinds dit weekend is hij alvast bestellen: de geautoriseerde biografie van Steve Jobs. Het is voor het eerst dat de CEO van Apple zijn medewerking verleent aan een boek over zijn leven.

iSteve: The book of Jobs is geschreven door de Amerikaanse auteur Walter Isaacson, die eerder al de biografieën schreef van grootheden als Albert Einstein en Benjamin Franklin. Isaacson zou al twee jaar meelopen om een kijkje te krijgen in het leven van Steve Jobs. Hij sprak onder meer met familie, vrienden en directe collega’s.

Uiteraard zijn er al boekenplanken vol geschreven over Steve Jobs en Apple. Toch zal deze biografie de moeite waard zijn, omdat het naar verwachting nieuwe details over het leven van Jobs en zijn carrière naar buiten zal brengen. Het boek is als pre-order te bestellen op Amazon.com en Apple’s iBookstore.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  iCreatedTech

  De naam iSteve is wel gemakkelijk gekozen!

 • Profielfoto
  Jakobbb

  Top !:nerd:

 • Profielfoto
  RicoEmmink

  @iCreatedTech
  Klopt, maar het is ook een logische goede naam!

 • Profielfoto
  Siri

  Zou het boek ook in het Nederlands worden vertaald?
  Ben namelijk heel slecht in engels (een van de redenen waarom ik niet overga dit jaar:( )

 • Profielfoto
  1984

  Dit snap ik nu werkelijk niet, dit boek zou alleen verkrijgbaar moeten zijn op de iPad.

 • Profielfoto
  CorMac

  Is niet moeilijk te snappen. Als het alleen op de iPad verkrijgbaar zou zijn zouden ze heel wat geld mislopen. Tenzij dat iedereen die het graag wilt lezen speciaal daarvoor een iPad gaat kopen, maar die kans schat ik erg klein in.

 • Profielfoto
  christiaans

  Je Engels wordt alleen beter als je het veel leest! En dit is wellicht wel het leukst te lezen juist in het Engels.

 • Profielfoto
  iMad

  Het boek wordt in Nederlands vertaald!!!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik heb ‘m toch ook liever in het Nederlands, zolang ze de titel maar niet vertalen in ikSteve:grin: Ik ben wel benieuwd naar het boek van/over Steve en verwacht idd wél dat het in alle talen te koop is via de AppStore of iTunes. Aardig zou ook zijn een leukje combiverkoop: korting op je iPad als je iSteve koopt. Doe mij er maar één.