Evernote Peek gebruikt Smart Cover

Door: Rick Stevenhaagen - 8 reacties

Evernote maakt wel heel slim gebruik van de Smart Cover. Voor zover ons bekend zet het bedrijf de eerste app in de markt die extra functionaliteit toevoegt door gebruik te maken van de magnetische cover. De app helpt je te studeren en het geheugen te verbeteren.

Evernote Peek werkt samen met een Evernote account. Na het ingeven van de accountgegevens maakt Peek gebruik van de data die je in Evernote hebt opgeslagen. Door het onderste gedeelte van de Smart Cover een stukje naar boven te klappen, krijg je van Peek een vraag. Rol hem nog iets verder omhoog en je krijgt het antwoord. Het programma houdt ook bij welke vragen je goed hebt beantwoord.

Evernote is een dienst die je helpt om alles te onthouden. Van ideeën tot notities, bookmarks, foto’s en documenten. Je kunt deze vervolgens op veel verschillende apparaten inlezen en bijwerken. Evernote Peek maakt slim gebruik van deze data die je hebt toegevoegd. Je zult niet alles willen onthouden, maar vooral voor studenten kan het uitkomst bieden om bijvoorbeeld aantekeningen te leren. Een slimme manier om voor afwisseling te zorgen tijdens droge tentamenperiodes.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Maverick9898

  Haha leuk bedacht:D.

 • Profielfoto
  Afroman

  afkijken!

 • Profielfoto
  worldofrick

  Haha leuk idee!!!

 • Profielfoto
  cailin coilleach

  Evernote gebruik ik nu al een jaartje naar volle tevredenheid! Studie, notities voor m’n werk, ideeen voor m’n boek, recepten en willekeurige dingen “voor later”, ze gaan d’r allemaal in. Ook m’n ToDo lijst staat er in, met dank aan de prachtige iOS app EgretList.

  Peek ziet er fantastisch uit als studiehulp voor m’n leertraject Japans!

  Het mooie van Evernote is dat je ook Notebooks met mensen uit kan wisselen! Op die manier kan je dus flash cards voor je studiegroep maken en delen.

 • Profielfoto
  Statenweg

  leuk gedaan!

 • Profielfoto
  Xcode

  Geweldig idee!:lol:

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Nou geweldig….leuk dát wel.

 • Profielfoto
  Nickalicious

  Ik vind het een leuk concept, waarom niet?