Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 9 juni 2011

Evernote Peek gebruikt Smart Cover

Evernote maakt wel heel slim gebruik van de Smart Cover. Voor zover ons bekend zet het bedrijf de eerste app in de markt die extra functionaliteit toevoegt door gebruik te maken van de magnetische cover. De app helpt je te studeren en het geheugen te verbeteren.

Evernote Peek werkt samen met een Evernote account. Na het ingeven van de accountgegevens maakt Peek gebruik van de data die je in Evernote hebt opgeslagen. Door het onderste gedeelte van de Smart Cover een stukje naar boven te klappen, krijg je van Peek een vraag. Rol hem nog iets verder omhoog en je krijgt het antwoord. Het programma houdt ook bij welke vragen je goed hebt beantwoord.

Evernote is een dienst die je helpt om alles te onthouden. Van ideeën tot notities, bookmarks, foto’s en documenten. Je kunt deze vervolgens op veel verschillende apparaten inlezen en bijwerken. Evernote Peek maakt slim gebruik van deze data die je hebt toegevoegd. Je zult niet alles willen onthouden, maar vooral voor studenten kan het uitkomst bieden om bijvoorbeeld aantekeningen te leren. Een slimme manier om voor afwisseling te zorgen tijdens droge tentamenperiodes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Evernote Peek gebruikt Smart Cover
Sluiten