Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 1 juni 2011

Eric Schmidt raadt Mac aan

Eric Schmidt, Google’s Executive Chairman, heeft gezegd dat mensen hun PC moeten dumpen als ze veiliger willen werken. Opmerkelijk aan het verhaal is dat hij als alternatief Macs aanraadt in plaats van de eigen ChromeBook. Schmidt heeft eerder een hoge functie bij Apple bekleed.

Google I/O is de WWDC onder Google ontwikkelaars. Tijdens de conferentie van dit jaar werd de liefde voor Apple wel erg zichtbaar gemaakt. Van ontwikkelaars tot hoge functionarissen binnen Google, veel aanwezigen liepen rond met een Mac.

Bovenstaande foto's tonen Google professionals met MacBooks Pro

Schmidt zou niet bij Google werken als hij niet zou aangeven dat Google Chrome ook een belangrijke stap is bij het vergroten van de veiligheid van je systeem. Daarnaast adviseert hij Google Accountgebruikers om het inloggen te beveiligen met ‘two factor authentication’. Na het intikken van je wachtwoord wordt er een beveiligingscode naar je telefoon gestuurd. Het invoeren van deze code geeft volledige toegang tot alle sites van Google.

Zelfs de stands zijn ingericht met Macs
Vloeken in de kerk?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eric Schmidt raadt Mac aan
Sluiten