Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 23 juni 2011

Apple in hart en nieren van Chinezen

Deze mag geplaatst worden in de categorie uiterst opmerkelijk. China heeft er weer een losgeslagen en vooral wanhopige Applefan bij. Na de verkochte nier voor een iPad, biedt een Chinees meisje haar maagdelijkheid in ruil voor een iPhone 4. Volgens Korea Herald droomt ze van de telefoon.

Ze plaatste haar oproep tezamen met haar gegevens en foto’s op Weibu, een Chinese variant van Twitter. De oproep heeft veel negatieve reacties uitgelokt, al denken sommigen dat het om een hacker of prank gaat. Wij noemen het op z’n minst vreemd of een typisch geval van vergeten-uit-te-loggen in de bieb. Wie plaatst de eerste Nederlandse oproep?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple in hart en nieren van Chinezen
Sluiten