Yoeri
Yoeri Nieuws 30 juni 2011

App Store bereikt mijlpaal iPad-apps

De App Store heeft een officieuze mijlpaal bereikt met het aantal iPad-apps. Volgens MacStories zijn er namelijk meer dan 100.000 iPad-apps te vinden in de in totaal 500.000 apps tellende App Store. Dit leidt het af uit een screenshot van de App Store waarin een ‘Top 100161’ op te vragen is.

Deze mijlpaal bereikt de iPad bijna vijftien maanden nadat het apparaat in april 2010 in de Verenigde Staten werd gelanceerd. De iPhone deed er ongeveer een maandje langer over. Apple heeft de mijlpaal nog niet bevestigd. In de keynote tijdens het WWDC liet Scott Forstall weten dat de App Store over meer dan 90.000 iPad-apps beschikt. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple tijdens de bekendmaking van de financiële resultaten van het derde kwartaal deze mijlpaal bevestigen.

Reageer op artikel:
App Store bereikt mijlpaal iPad-apps
Sluiten