Yoeri
Yoeri Nieuws 23 mei 2011
Leestijd: 1 minuut

Wisselen tussen iTunes-accounts vereenvoudigd

Als je meerdere iTunes-accounts hebt dan is het onhandig om iedere keer als je wisselt van winkel opnieuw in te loggen. Dit vond de Belgische ontwikkelaar Nature’s Eye Studios ook en deze hebben hiervoor een Applescript geschreven om het wisselen tussen accounts eenvoudiger te maken.

Het script moet opgeslagen worden in een speciale map waarna je vanuit iTunes’ taakbalk kan switchen tussen de verschillende accounts. Helaas crasht het script wel eens en zijn je gegevens niet beveiligd.

Voor de tegenstanders daarvan én voor de mensen die liever niet in Applescript werken en een GUI prefereren heeft de ontwikkelaar een applicatie geschreven. De app wordt gewoon in de map ‘Programma’s’ geplaatst en is na het opstarten te vinden in de menubar. Nadat daar de gegevens zijn ingevoerd kan je eenvoudig switchen tussen de iTunes-accounts.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Wisselen tussen iTunes-accounts vereenvoudigd
Sluiten