Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 31 mei 2011

WhatsApp tijdelijk gratis

Het is de gruwel en schrik van elke telecomaanbieder; de app WhatsApp. Met dit vernuftige programma kun je via internet onderling chatten en mediabestanden versturen met je mobiele telefoon, vrij van kosten (de kosten voor je data-abonnement daargelaten natuurlijk).

WhatsApp was al heel goedkoop met een prijs van €0,79, maar de dienst is nu zelfs tijdelijk gratis. De laatste tijd is WhatsApp behoorlijk vaak in opspraak gekomen als het gaat om de dalende inkomsten van telecombedrijven. Als jij en je vrienden namelijk veel gebruik maken van WhatsApp, worden er logischerwijs veel minder smsjes verstuurd en belletjes gepleegd. Ergo: bedrijven als Vodafone en KPN lopen inkomsten mis. Gelukkig is onlangs gerechtelijk bepaald dat telecombedrijven niets in rekening mogen brengen voor diensten als WhatsApp.

Profiteer dus van de tijdelijke aanbieding en download WhatsApp hier in de iTunes Store.

Reageer op artikel:
WhatsApp tijdelijk gratis
Sluiten