Veelal oude geruchten over nieuwe iPhone

6 reacties

Macotakara heeft alle recente geruchten rondom de iPhone aan elkaar geknoopt. De Japanse Applenieuwssite spreekt onder meer over een camera met acht miljoen pixels en ook de simkaartloze iPhone is volgens de site weer terug van weggeweest. Apple’s nieuwste spraakgereedschap ligt – volgens de bron – eind juli of begin augustus in de winkel.

De geruchten zijn gebaseerd op een anonieme bron die ook praat over mogelijke implementatie van de ARM Cortex-A9 processor in de nieuwe iPhone. Dat gedeelte van het gerucht ligt erg voor de hand. De iPad 2 bevat namelijk een A5-chip, waar een Cortex-A9 zit ingebouwd. De oudere Apple A4 zit in de eerste iPad en iPhone 4. Het lijkt ons daarom het meest waarschijnlijk dat de nieuwe iPhone een A5 en dus Cortex-A9 met twee cores zal bevatten, al zou het alleen al onder het mom van kostenbesparing zijn. Door massaproductie van de iPad 2 kost een A5 waarschijnlijk niet veel meer dan een A4-chip.

Andere geruchten die Macotakara heeft aangewakkerd zijn de plaatsverandering van de LED-flitser, het haast ongewijzigde design, compatibiliteit met wereldwijd alle GSM-netwerken en de release van een iPhone 6 met dunner Sharp-scherm in de lente van 2012.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  mattietissen

  ”Applenieuwssite” Nieuw woord?
  Hier kon ik ook wel om lachen:

 • Profielfoto
  ln.XSOcam

  Wat hebben wij eigenlijk aan deze vage onbevestigde speculaties, roddels en geruchten ?

 • Profielfoto
  mattietissen

  tja… Misschien een beeldvorming over hoe de iPhone ‘5’ eruit gaat zien. Maar van deze geruchten word ik niet veel wijzer.

 • Profielfoto
  Crap Os X

  Geen simkaart?

  Hoe moet ik daar dan mijn prepaid-sim in doen?:confused:

 • Profielfoto
  doluccio

  Wat hebben wij eigenlijk aan deze vage onbevestigde speculaties, roddels en geruchten ?

  Wat hebben we aan geruchten, roddels en speculaties? Hele goede vraag! Ik denk dat het voornamelijk tijdverdrijf is. Onderwerpen waar je met je collega’s/vrienden over kan praten. Wat het echte nut ervan is, zou ik niet weten.
  Wel weet ik dat Apple zelf geruchten heerlijk vindt. Des te meer er over nieuwe producten van hun gepraat wordt des te beter. Dat creëert die grote verkopen ook. Mensen weten nu juist niet wat er gaat komen, en we krijgen een vacuüm effect. Als het product er eenmaal is, wil iedereen het graag hebben.

 • Profielfoto
  MEEUW

  hoe vaak heb ik nu wel niet de oude geruchten van de nieuwe iphone 4s of 5 gelezen en de artikelen : alle geruchten op een rij. Word een beetje moe van die overzichten allemaal.
  Bezoekers voor de site trekken kan je op een betere manier doen ;).