Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 4 mei 2011
Leestijd: 1 minuut

Spotify vanaf nu te syncen met iPod

Het zal ze in Cupertino nog niet dun door de broek lopen, maar ze zullen op zijn minst hebben opgekeken wanneer ze bij Apple hoorden dat de streaming muziekservice Spotify vanaf nu ook te synchroniseren is met de iPod. De dienst is nu dus een geschikt alternatief voor iTunes.

Via de sectie “Devices” is het nu mogelijk om je playlist te syncen met elke iPod Classic, Nano of Shuffle. Je kunt verschillende playlists downloaden en deze direct op je iPod laden, zodat je vanaf nu overal van Spotify kunt genieten. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar voor Spotify. Muziekliefhebbers kunnen gratis van de dienst gebruik maken, maar om van de volledige ervaring gebruik te maken zul je moeten betalen, tot een maximum van €10,- per maand.

Mensen die niet gebruik maken van de Premium-versie van de dienst, kunnen ook nummers kopen. Spotify heeft hiervoor verschillende deals die neerkomen op ongeveer een euro per nummer. Niet duurder dan iTunes dus. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om de playlists in je Spotify-app voor de iPhone draadloos te syncen. Ga naar onze Amerikaanse collega’s van Engadget voor het persbericht en meer informatie. Mocht je meer willen weten, dan biedt de introductievideo hieronder misschien uitkomst.

http://www.youtube.com/watch?v=TFM6WQrJlVI&feature=player_embedded

Wat denk jij, is Spotify inmiddels een beter alternatief voor iTunes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spotify vanaf nu te syncen met iPod
Sluiten