Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 29 mei 2011

Samsung wil nieuwe iPhone en iPad voortijdig zien

Nadat de rechter afgelopen week heeft bepaald dat Apple vijf nog niet uitgebrachte producten van Samsung mag bekijken om te kunnen zien of het geen Apple-patenten schendt, heeft Samsung nu een eis ingediend die vraagt of zij de eerstvolgende iPhone en iPad mogen zien, voordat deze in de winkels liggen.

Samsung zegt dat zij dit nodig achten omdat verwacht wordt dat de iPhone 5 en de iPad 3 gelijktijdig op de markt komen met de Samsung Galaxy Tab 10.1 en de Droid Charge. Samsung wil zijn advocaten de tijd geven om zich voor te bereiden op eventuele rechtszaken van Apple.

Tevens wil Samsung de verpakking van de producten zien om erachter te komen of hun toekomstige producten wellicht dezelfde features hebben. Ook in die situaties wil Samsung zich kunnen voorbereiden op eventuele rechtszaken van de kant van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung wil nieuwe iPhone en iPad voortijdig zien
Sluiten