Ramy
Ramy Nieuws 3 mei 2011
Leestijd: 1 minuut

Safari krijgt in Lion een nieuw Downloads-venster

Wanneer je in de huidige versie van Safari bestanden downloadt, verschijnt de voortgang hiervan in een nieuw venstertje. In de nieuwe Mac-versie Lion zal dit iets praktischer worden. Het venster verschijnt dan namelijk binnen Safari zelf, wanneer er op een button geklikt wordt.

Aan de button, rechts van de zoekbalk (waarschijnlijk is deze positie aan te passen), is direct te zien of er een actieve download is. Wanneer je erop klikt, krijg je de voortgang binnen hetzelfde venster te zien. Dit is uiteraard geen baanbrekende uitvinding, maar kan wel erg handig in het gebruik zijn.

Het huidige Downloads-venstertje raakt nog wel eens achter een of meerdere vensters verstopt, waardoor het even zoeken kan zijn, voordat je de voortgang van je downloads kunt bekijken. Dan is het natuurlijk veel fijner, als je het altijd in een simpele muisklik kunt opvragen.

Downloaden in Lion

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Safari krijgt in Lion een nieuw Downloads-venster
Sluiten