Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 31 mei 2011

Lion, iOS 5 en iCloud op WWDC, Jobs aanwezig

Apple heeft in een persbericht medegedeeld dat Mac OS X Lion, iOS 5 en iCloud tijdens de opening van de WWDC worden geïntroduceerd. Een team van leidinggevenden zal de introductie met een Keynote verzorgen. Onder hen bevindt zich topman Steve Jobs. Het is niet bekend of er een livestream aanwezig zal zijn. De aanvang van de presentatie is maandag 6 juni om 19:00, Nederlandse tijd.

Tijdens de WWDC worden er meer dan honderd technische lezingen gehouden. Ontwikkelaars worden op deze manier bijgepraat over het benutten van nieuwe technologieën en mogelijkheden in Mac OS X Lion en iOS 5. Ontwikkelaars hebben ook de mogelijkheid om eigen code mee te nemen naar de sessies. Ze kunnen dan samen met een Apple engineer aan hun app werken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lion, iOS 5 en iCloud op WWDC, Jobs aanwezig
Sluiten