Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 13 mei 2011
Leestijd: 1 minuut

Patent: camera en games in wellicht volgende iPod Nano

Nadat onlangs een foto is gelekt van een mogelijk nieuwe iPod Nano met camera, is er nu een patent waaruit blijkt dat Apple dit heeft gepatenteerd, meldt AppleInsider. Daarnaast vertelt het patent dat je ook games zou kunnen spelen met wellicht de volgende iPod Nano.

Volgens AppleInsider meldt het patent ook nog een aantal nieuwe sensoren in de iPod, zoals een bewegingsmeter, temperatuursensor en microfoon. Tevens nieuw zijn mogelijk screensavers, waarin informatie van bepaalde sensoren weergegeven zou kunnen worden, zoals de huidige temperatuur.

Eerder werd al gesproken over apps en games op de iPod nano met touchscreen, nadat het apparaatje ‘gehackt’ was. Hierdoor werd het mogelijk voorgeïnstalleerde apps te laten verdwijnen. Hier bleef het echter ook bij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Patent: camera en games in wellicht volgende iPod Nano
Sluiten