Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 23 mei 2011

Amac neemt C-inside over

Apple Premium Reseller C-Inside gaat voortaan verder onder de naam Amac. Dat meldt algemeen directeur Laurens van Hoorn van Amac vandaag in een persbericht. Het bedrijf groeit hierdoor in één klap van zes naar negen winkels in de provincies Utrecht, Overijssel, Gelderland, Limburg en Noord Brabant.

In het persbericht wordt vermeld dat de technische afdeling van Amac “een compleet pakket aan diensten biedt”. Ook kunnen ze door de ervaring van huidige Amac filialen meer betekenen voor bestaande en nieuwe klanten. Hieruit maken wij op dat huidige klanten van C-Inside in aanmerking komen voor aanvullende ondersteuning bij Amac.

Amac bezit al een business-to-business center en heeft de ambitie een “leidende rol te spelen op de markt voor APR’s, zowel voor particuliere als zakelijke relaties”. Amac is naast APR ook Apple Authorised Service Provider. Het bedrijf nam eerder dit jaar AM Bridge over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amac neemt C-inside over
Sluiten