Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 24 mei 2011

Nike+ GPS tijdelijk gratis

Nike+ is vrijdag vijf jaar geworden en dat moet gevierd worden. De applicatie Nike+ GPS is voor de gelegenheid gratis te downloaden via de App Store. Het is niet bekend hoe lang de app gratis blijft. Zoals de naam doet vermoeden is de applicatie zonder speciale Nike+ schoenen of tag te gebruiken.

De app maakt gebruik van GPS en accelerometer. Een 3G-verbinding is niet nodig, maar wel leuk. Je kunt een hardloopsessie dan koppelen aan je social media accounts. Als iemand jouw voortgang op Facebook als ‘vind ik leuk’ bestempelt, vertaalt het programma dit in een juichend geluid.

De app bevat ook meer serieuze onderdelen. Zo spreekt een stem je aan de hand van jouw resultaten toe, hoor je speciale ‘PowerSongs’ en krijg je een grafische weergave die laat zien hoe (on)regelmatig je loopt. Aan een competitie-element is ook gedacht. Via nikeplus.com kan je uitdagingen met andere mensen aangaan, persoonlijke doelen stellen en natuurlijk iedereen stinkend jaloers maken op jouw fantastische prestaties.

Nike+ GPS is beschikbaar voor alle iOS devices met 4.0 of later.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nike+ GPS tijdelijk gratis
Sluiten