Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 18 mei 2011

Nieuwe MacBook Air in juni/juli

Na de iMac en de MacBook Pro wordt nu ook de MacBook Air voorzien van Intel’s Sandy Bridge-chip en de nieuwe Thunderbolt-aansluiting. De nieuwe versie van de MacBook Air moeten we in juni/juli verwachten, als we Digitimes mogen geloven. Er doen al een tijdje geruchten de ronde over de nieuwe Air met Sandy Bridge.

De MacBook Air was een opvallend experiment toen de machine voor het eerste in 2008 werd getoond. De laptops was dunner, lichter en esthetisch aangenaam, maar de prestaties konden niet aan de verwachtingen voldoen; de machine genereerde vooral veel te veel warmte. Eind vorig jaar werd de Air van een grondige beurt voorzien.

De hele machine draait nu rond flash-geheugen en de Air was in 2010 voor het eerst ook in 11,6 inch te verkrijgen, voor een opvallend lage prijs. De revisie was een schot in de roos, de Air is een succes aan de kassa.

Reageer op artikel:
Nieuwe MacBook Air in juni/juli
Sluiten