Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 13 mei 2011

Lion Preview 3 beschikbaar voor ontwikkelaars

Mac-ontwikkelaars kunnen weer aan de slag: de derde preview (oftewel: bèta) is beschikbaar gesteld door Apple. Deze is voor degenen die reeds de vorige preview op hun Mac hadden, te downloaden via het Software Update-venster. Preview 3 bevat onder andere een nieuwe opstart-animatie en Reading List.

Reading List is iets dat al in een eerdere bèta opdook, maar nu pas geactiveerd is. Het is een systeem dat in Safari is geïmplementeerd en bijhoudt welke artikelen je nog op een later tijdstip wil lezen. Het doet erg denken aan bestaande tools als Instapaper en Read It Later.

Tevens nieuw zijn de nieuwe wallpapers en vernieuwde Finder-toolbar.

Reageer op artikel:
Lion Preview 3 beschikbaar voor ontwikkelaars
Sluiten