IPad apps Adobe zien het daglicht

Vorige maand presenteerde Adobe drie verschillende apps voor de iPad die naadloos integreren met Adobe Photoshop CS5. Vandaag zijn de applicaties daadwerkelijk gelanceerd. Het gaat om Adobe Eazel, Adobe Nav en Adobe Color Lava.

De apps dienen vooral als demonstratie voor de Adobe SDK. Deze stelt externe ontwikkelaars in staat om apps te produceren. De applicaties werken met Adobe Photoshop CS5 12.0.4 of nieuwer.

Adobe Eazel

Met Eazel kan je vingerverven. Je kunt het programma standalone gebruiken of het resultaat opsturen naar Photoshop CS5. Naast een directe connectie met Photoshop is het kunstwerk ook direct vanaf de iPad via e-mail op te sturen.

Adobe Nav

Nav functioneert als hulpmiddel voor Photoshop. Je kunt jouw favoriete toolbars op de iPad plaatsen en simpele, functionele bewerkingen uitvoeren. Via Nav kan je ook bestanden delen.

Adobe Color Lava

Color Lava maakt kleurenmenging op de iPad mogelijk. Gebruik je vingers om te mengen en kleurenstalen te creëren. Net als bij de andere apps kun je door een netwerkverbinding meteen in Photoshop aan de slag met hetgeen je hebt ingevoerd op de iPad.

Welke OMT’er stuurt ons de eerste foto van zijn Mac met drie iPads?

Reageer op artikel:
IPad apps Adobe zien het daglicht
Sluiten