Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 31 mei 2011

Gerucht: ook films en tv-series in iCloud

Velen denken dat iCloud, het nog onbekende product dat maandag onthuld wordt door Apple, een dienst is die het streamen van muziek vanuit de ‘cloud’ mogelijk maakt. Nu gaat het gerucht dat ook films en tv-series beschikbaar zouden kunnen komen in iCloud, meldt Cnet.

Het is nog onbekend hoe gebruikers films kunnen uploaden, bekijken of kopen, maar gedacht wordt dat films opgeslagen kunnen worden op de servers van Apple om deze zo te streamen naar bepaalde apparaten.

Cnet vertelt dat het lastiger zou kunnen zijn voor Apple om deals te maken met film- dan met muziekmaatschappijen. Dit omdat filmmaatschappijen vaak exclusieve contracten hebben met tv-zenders.
Of dit gerucht klopt, weten we maandag 6 juni.

Reageer op artikel:
Gerucht: ook films en tv-series in iCloud
Sluiten