Gerucht: binnen twee weken iOS 4.3.3 zonder opslag van locatie in iTunes

9 reacties

Volgens Boy Genius Report kunnen we binnen twee weken iOS 4.3.3 verwachten. De website weet dit te melden op basis van een bron binnen Apple. Deze update zou volgens deze niet meer de locatie van de gebruiker opslaan in de backups die in iTunes bewaard worden.

Daarnaast zou ook de grootte van de locatie-database op de iPhone en andere iOS-apparaten verkleind worden en verwijderd worden wanneer de gebruiker alle locatie-diensten uitschakelt. Tevens zal 4.3.3 een aantal bugs in de iPod-app oplossen en de batterijduur verbeteren.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  DNibbeling

  Ik ben wel blij dat de batterijduur ook wordt verbeterd.

 • Profielfoto
  koenvisser

  Sorry maar dit is geen gerucht..
  Dit heeft Apple namelijk al in hun Q&A over de locatie issue zelf aangegeven.

 • Profielfoto
  RienMsc1

  Dan blijft nog steeds de vraag of ze stoppen met het verzamelen van locaties of dat ze nieuwe technieken toepassen zodat het niet wordt opgemerkt of dat het lastiger wordt om erachter te komen dat ze deze informatie opslaan?

 • Profielfoto
  Ezra

  Maarja natuurlijk niet voor de iPhone 3G…

 • Profielfoto
  ququlequ

  iPhone 3G bestaat niet meer.

 • Profielfoto
  Strifer

  Wat een onzin. Er zijn zat gebruikers die nog een iPhone 3G hebben.

 • Profielfoto
  Afroman

  Bullshit natuurlijk. Hoe ga je anders je geotags/tracking in Aperture toevoegen dan?

 • Profielfoto
  Divad

  @koenvisser:
  Klopt, alleen zet er dan ook gelijk een linkje bij. En het er verder niet meer over hebben, ik was net zo blij dat ze eindelijk ‘gerucht’ voor de titels zetten. Het is ook een beetje een gerucht want die laatste 2 punten worden niet genoemd door Apple en een release datum ook niet.

  @OMT
  Het gaat om dit artikel:
  http://www.apple.com/nl/pr/library/2011/04/27location_qa.html

  En dan voor de laatste aliniea het kopje ‘Software-update’.

 • Profielfoto
  JoelCoster

  en dan stuurt apple vliegende schapen op ons af: http://www.youtube.com/watch?v=teZbdtP9LMc