Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 26 mei 2011

Citrix op iOS: reden voor iPad van de baas?

Citrix Online heeft een app aangekondigd voor de iPad waarmee je computers op afstand kunt besturen. De app dient ook ter bevordering van online samenwerking. Over een releasedatum wordt niet gesproken, behalve dat de app binnenkort verschijnt.

De naam die de app meekrijgt is GoToManage. Volgens Citrix is het “de eerste iPad applicatie die gemaakt is voor real-time ondersteuning op afstand”. De app kan gebruikt worden voor het managen van één of meerdere locaties.

Zo zie je maar dat alles hip gemaakt kan worden. Het werk mee naar huis nemen was nog nooit zo leuk. Dit kan weleens het zoveelste excuus worden voor het aanvragen van een iPad op kosten van de baas.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Citrix op iOS: reden voor iPad van de baas?
Sluiten