Jelle Ages
Jelle Ages Nieuws 31 mei 2011

Apple vervangt onderkant MacBook

9To5Mac meldt dat Apple begonnen is met het vervangen van de onderkant van recente Macbooks. Het probleem hiermee is namelijk dat de lijm van het rubberen deel van de Macbook zijn kracht verliest en daardoor los van de case komt te zitten.

Het gaat om de unibody witte Macbooks die gekocht zijn tussen oktober 2009 en april 2011. Heb je zelf last van dit probleem, dan kun je zo een Apple Store binnen wandelen om de onderkant te laten vervangen. Aangezien er in Nederland nog geen Apple Store is, kun je online een (gratis) reparatiepakket bestellen om zo zelf de onderkant van je Macbook te vervangen.

Apple zegt dat de Macbook-gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken tenzij ze last hebben van dit probleem. Dus als er niks aan de hand is, is het niet noodzakelijk de onderkant van je Macbook te vervangen.

Reageer op artikel:
Apple vervangt onderkant MacBook
Sluiten