Apple op zoek naar iOS Maps-developer

3 reacties

Apple is op zoek naar een developer voor de iOS Maps-applicatie, zo blijkt uit een vacature die het bedrijf op zijn site heeft gepubliceerd. Dat Apple een specialist zoekt voor Maps op de iPhone en andere iOS-apparaten, zou erop kunnen duiden dat de Kaarten-applicatie binnenkort een flinke update krijgt.

Sinds de eerste versie van het toen nog iPhone OS is er niet heel erg veel veranderd in de Maps-applicatie. Een update hiervan zou dus op z’n plaats zijn. In Apple’s vacature staat dat je in deze baan nauw samenwerkt met het human interface team om te werken aan een aantal innovatieve features.

Ben je op zoek naar een fulltime baan in Santa Clara Valley en voldoe je aan de eisen die in de vacature vermeld staan? Hier kun je reageren.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  spacefreek

  Ik zit nog steeds gewoon te wachten op ingebouwde, gratis, Google navigatie (met 3D wegen middels street view), laat ze dat eerst maar eens implementeren..

 • Profielfoto
  iMacDonalds

  misschien is daarvoor wel die vacature.

 • Profielfoto
  spacefreek

  misschien is daarvoor wel die vacature.

  Zou kunnen, maar lijkt me sterk, Apple had dit al lang kunnen toevoegen omdat je alleen de dienst van Google implementeert (of in dit geval, uitbreid). Ik denk dat ze met deze vacature iets meer van plan zijn..