Yoeri
Yoeri Geruchten 22 april 2011

Witte iPhone 4 vanaf 27 april in Nederland verkrijgbaar

Volgens onze collega’s van iPhoneclub gaat Belcompany vanaf woensdag 27 april de witte iPhone 4 in Nederland verkopen. De toestellen zullen alleen verkrijgbaar worden via T-Mobile en er zal maar een beperkt aantal beschikbaar zijn. De toestellen hebben een opslagcapaciteit van 16- of 32 GB en dus geen 64 GB zoals eerder genoemd werd. Als de witte variant in Nederland uitverkocht is bedraagt de levertijd 4-5 weken.

Het blog kwam erachter na een anonieme tip van een medewerker bij Belcompany. Er is een interne memo verstuurd met informatie die niet naar buiten mocht worden gebracht. Tevens heeft iPhoneclub de tip gecontroleerd bij verscheidene medewerkers van de telefoonwinkel die het bevestigden. Waarschijnlijk gaan andere aanbieders het witte toestel ook verkopen.

Reageer op artikel:
Witte iPhone 4 vanaf 27 april in Nederland verkrijgbaar
Sluiten