Witte iPhone 4 eindelijk in april

16 reacties

We hebben nog even snel een blik op de kalender geworpen, maar Pasen en Pinksteren vallen dit jaar niet op dezelfde dag. Dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn, blijkt namelijk uit een bericht dat Bloomberg zeer recentelijk postte met het nieuws dat de witte iPhone 4 eindelijk aan het eind van deze maand het licht gaat zien.

Het was eigenlijk al de bedoeling dat de witte versie van de iPhone 4 tegelijkertijd uit zou komen met zijn zwarte broer, in juni vorig jaar. In plaats daarvan werd hij constant uitgesteld, met moeilijkheden met de witte verf als hoofdzakelijke reden. Toen moesten we het doen met “lente 2011” als voorlopige releasedatum. Die schatting wordt nu dus echt nageleefd, want de witte iPhone 4 ligt aan het eind van april in de winkels, als we de bron mogen geloven. Ruim een maand geleden haalden wij april al aan met betrekking tot de release van de witte iPhone.

Bloomberg gaat daarnaast in op het gerucht dat we dit jaar geen nieuwe iPhone gaan zien bij de WWDC, zoals dat eigenlijk traditie is sinds 2007. In plaats daarvan wordt september genoemd als maand waarin we de iPhone 5 mogen verwelkomen.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Ik heb een hele mooie zwarte, ik wil nooit meer een witte…

 • Profielfoto
  Ree

  mosterd na de maaltijd

  een jaar geleden wilde ik een witte. noodgedwongen een zwarte gekocht. dan ga ik nu toch echt geen witte meer kopen…

 • Profielfoto
  andrevdvries

  Erg jammer, k vind de witte toch zeker mooier dan de zwarte..

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Maar is ook niet echt op tijd, over 3 maanden wordt iphone 5 aangekondigd?
  Is dat niet raar om dan nu nog een witte versie uit te brengen?
  (artikel wel leuk geschreven ;0 )

 • Profielfoto
  Hasoweh

  Prima, ik heb nog een 3Gs waarvan het abonnement in Juni afloopt. Om lange levertijden van de nieuwe iPhone te ontlopen kies ik mooi voor een witte iPhone 4.

 • Profielfoto
  Xcode

  Maar is ook niet echt op tijd, over 3 maanden wordt iphone 5 aangekondigd?
  Is dat niet raar om dan nu nog een witte versie uit te brengen?
  (artikel wel leuk geschreven ;0 )

  En jij bent er zo zeker van dat er binnen 3 maanden al weer een nieuwe iPhone wordt uitgebracht? Gezien de geschiedenis zou ik je gelijk moeten geven, maar ik heb nu mijn twijfels. En aan de andere kant: een witte iPhone 4 is toch een mooi collectors item.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Je kan nu toch ook gewoon nog de 3GS kopen? Misschien (of hoogst waarschijnlijk) blijft de witte iPhone 4 het goedkoopste model dat je kan kopen, naast de iPhone 5.

 • Profielfoto
  ln.XSOcam

  Aha, dus de iPhone 5 krijgt hetzelfde uiterlijk als de iPhone 4 (of de andere conclusie kan zijn: de iPhone 5 is er nog lang niet).

 • Profielfoto
  Xcode

  Er is natuurlijk ook nog een derde mogelijkheid, zoals Maverick al zegt: naast de iPhone 5 is de iPhone 4 natuurlijk ook beschikbaar als goedkoopste model.

 • Profielfoto
  smalle50

  Witte iPhone 4 ziet er idd wel knap uit! Enige zekerheid is nu dat de volgende iPhone de A5 processor mee krijgt. Maar verder zie ik niet veel veranderen…Of ja wie weet! Smart-cover en Photo Booth ook voor de iPhone:p We zien wel, Apple is er altijd wel goed in om iedereen te verbazen met hun nieuwe producten dus ben benieuwd!

 • Profielfoto
  brabant

  Ik heb sinds enkele weken een mooie witte achterkant op mijn iPhone4. Ziet er prachtig uit. En dat voor 30 euro!

 • Profielfoto
  proXify

  @Brabant Waar heb je dat laten doen?

  En ik zie het ook niet zitten om nu nog een witte te kopen. Ik heb nu al de zwarte…

 • Profielfoto
  brabant

  @Brabant Waar heb je dat laten doen?

  Kijk naar iFixmania.nl (zit in Vleuten). Aardige goser en heeft de originele spullen.

 • Profielfoto
  mymac

  Ik zit nou te twijfelen. Mijn 3GS loopt af, dus ik kan een witte nemen nu. Maar ja, als de iPhone 4 in juli/aug vervangen wordt, is dat nogal zonde. Mijn ouders en zus zitten nog met een 3G(s), dus ik weet ook niet zo wat ik hun nou moet adviseren. Nu voor de witte gaan? Of toch weer geduld hebben?

 • Profielfoto
  E.Valentino

  fixmania is crap 16 jarige jochie die je iPhone wel even “fixt”

  de 2 problemen waarmee ik kwam waren mooi niet opgelost :sarcastic:

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Ik vind de witte iPhone 4 veel mooier én aparter dan de zwarte. Toen ik mijn iPhone 3Gs kocht twijfelde ik, kocht de zwarte en heb er toch vaak spijt van gehad. Maar nu is het toch wat te laat voor een iPhone 4. Ik hoop dat er snel een iPhone 5 komt, een witte! Met aluminium achterkant. Of een volledig aluminium – unibody – iPhone, dat is nog beter!