Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 14 april 2011

Witte iPhone 4 eindelijk in april

We hebben nog even snel een blik op de kalender geworpen, maar Pasen en Pinksteren vallen dit jaar niet op dezelfde dag. Dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn, blijkt namelijk uit een bericht dat Bloomberg zeer recentelijk postte met het nieuws dat de witte iPhone 4 eindelijk aan het eind van deze maand het licht gaat zien.

Het was eigenlijk al de bedoeling dat de witte versie van de iPhone 4 tegelijkertijd uit zou komen met zijn zwarte broer, in juni vorig jaar. In plaats daarvan werd hij constant uitgesteld, met moeilijkheden met de witte verf als hoofdzakelijke reden. Toen moesten we het doen met “lente 2011” als voorlopige releasedatum. Die schatting wordt nu dus echt nageleefd, want de witte iPhone 4 ligt aan het eind van april in de winkels, als we de bron mogen geloven. Ruim een maand geleden haalden wij april al aan met betrekking tot de release van de witte iPhone.

Bloomberg gaat daarnaast in op het gerucht dat we dit jaar geen nieuwe iPhone gaan zien bij de WWDC, zoals dat eigenlijk traditie is sinds 2007. In plaats daarvan wordt september genoemd als maand waarin we de iPhone 5 mogen verwelkomen.

Reageer op artikel:
Witte iPhone 4 eindelijk in april
Sluiten