Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 5 april 2011

Voorraad iPad 2 in de US trekt aan

Tientallen mensen die steevast in de rij staan voor een Apple Store ten tijde van de lancering van een nieuw product, worden door ‘niet-ingewijden’ vast voor gek verklaard. Voor dit kuddegedrag is echter een goede reden; koop je het nieuwste Appleproduct niet op de releasedag, maak je dan klaar voor weken wachttijd.

Dit gebeurde ook toen de iPad 2 vorige maand werd uitgebracht. Nog voor de release op 11 maart stond de levering van de iPad 2 in de VS op meer dan een maand. Nu, in de vierde week na de release, trekt de bevoorrading van de iPad 2 aan in Amerika. Op het moment van schrijven hoeft men ‘nog maar’ 2 à 3 weken te wachten op de tablet. Op 25 maart was de iPad 2 binnen luttele uren uitverkocht in ons koude kikkerland. Hier moet men eveneens ongeveer 3 weken wachten op nieuwe iPads. Het is duidelijk dat Apple op het moment meer iPads verkoopt dan dat ze kunnen fabriceren en het ziet er niet uit dat deze schaarste snel af zal nemen.

Reageer op artikel:
Voorraad iPad 2 in de US trekt aan
Sluiten