Yoeri
Yoeri Nieuws 17 april 2011

Square nu te koop in Online Apple Store

Sinds vandaag is de Square-dongle te koop in de Amerikaanse Online Apple Store. Het stukje hardware waarmee je betalingen kunt ontvangen kost $9.95 en zal vanaf maandag in de fysieke winkel komen. Bij de aankoop krijg je een code die $10 op je account zal bijschreven. Square verdient dit terug door 2.75% van iedere betaling te vragen.

Square is een betalingsmiddel voor de vierde generatie iPod touch, iPhone 4 en iPad waarmee met elke Amerikaanse creditcard betaald kan worden. De verkoper toetst het bedrag in, de klant haalt zijn creditcard door de dongel, toetst zijn pincode in en schrijft zijn handtekening op het scherm van het iOS-device. De verkoper kan het bonnetje dan direct naar het e-mailadres van de koper sturen.

Het is nog onbekend wanneer Square beschikbaar wordt in andere landen dan de Verenigde Staten. Ook de bijbehorende iOS-app is nog niet beschikbaar buiten het land van herkomst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Square nu te koop in Online Apple Store
Sluiten