Social browsing op de iPhone

6 reacties

Gisteren heeft RockMelt zijn intrede gedaan in de App Store. RockMelt is een sociale browser voor de iPhone die gebaseerd is op Google Chrome. De app is gratis verkrijgbaar.

Als je de browser voor de eerste keer opstart, vul je de gegevens van je Facebook- en Twitteraccount in. Vanuit de browser kan je dan makkelijk het nieuwsoverzicht bekijken, op items reageren en nieuwe items plaatsen.

Content zoals foto’s en video’s zijn direct vanuit de browser te delen. De browser heeft ook RSS ondersteuning en je kunt artikelen opslaan voor offline gebruik. Heb je even geen tijd om een artikel te lezen, dan is er de ‘view later’ functie. Het artikel komt dan in een soort RSS-overzicht te staan, dat je op een later tijdstip kunt openen.

RockMelt is eind vorig jaar ook uitgekomen voor Mac en Windows. Hier is optimaal gebruik van gemaakt. De iPhone app is compatible met beide versies en wordt in twee richtingen gesynchroniseerd.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  karelschapie

  Heel leuk zo’n app waarmee je kunt browsen maar mail, twitter en andere apps sturen je altijd nog door naar safari als je een link vanuit de app opent

 • Profielfoto
  janze

  ff offtopic: lekker deuntje!

  en weer on: *downloading*

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Wat is nou precies het voordeel van deze browser. Vanaf heel veel sites zijn ook in Safari allerlei artikelen en foto’s te delen via Twitter, Facebook, Hyves en allerlei andere Social Networks

 • Profielfoto
  adamvansanten

  Ik gebruik deze browser alweer een hele tijd als standaardbrowser, vind het echt heerlijk werken! Meteen downloaden!

 • Profielfoto
  Beninho

  ff offtopic: lekker deuntje!

  en weer on: *downloading*

  Dat was ook mijn gedachte toen ik het geluid hoorde.

 • Profielfoto
  THX-1138

  en daar komt ie weer: Synct Rockmelt de bladwijzers e.d. met MobileMe??

  Hoe kan ik een Twitteraccount toevoegen in deze app?? Kijk er kennelijk overheen..