Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 april 2011

Playmobil Apple Store

Wat krijg je als je een Duits speelgoedmastodont en het hipste bedrijf uit Silicon Valley samenbrengt? Inderdaad, dan krijg je het perfecte speelgoed voor kinderen van Apple fans: de insanely great Playmobil Apple Store. Van medewerkers in frisse shirtjes tot Steve Jobs himself die in het theater een keynote houdt, aan alles is gedacht.

De 60 accessoires-tellende set bevat ook een kinderhoekje (met bekende zwarte poefjes), de bekende houten tafels met iPads, MacBooks en iMac en zelfs een Genius Bar. Alles is aanwezig voor uren spelplezier. Mocht dat echter niet genoeg zijn, dan kan je voor $ 50,- altijd nog de uitbreidingsset kopen. Je krijgt dan een mut fanboys om in een rij voor de ingang te zetten, inclusief Steve Wozniak (uiteraard met Segway).

de Playmobil Apple Store

begane grond met miniatuur-producten

Steve Jobs presenteert in het theater

Optionele wachtrij, inclusief Woz

Voordat je deze prachtige doos Playmobil gaat bestellen voor het luttele bedrag  $179,-, raden we je alleen wel aan om nog even goed op de kalender te kijken.

Reageer op artikel:
Playmobil Apple Store
Sluiten