Officiële biografie Steve Jobs verschijnt begin 2012

8 reacties

De wonderen zijn de wereld nog niet uit; Steve jobs heeft eindelijk meegeholpen aan het schrijven van een officiële biografie over Mr. Apple. iSteve: The Book of Jobs wordt geschreven door Walter Isaacson en zal begin 2012 worden gepubliceerd, zo meldt ABC News.

Isaacson is in het verleden actief geweest voor onder andere TIME en CNN en schreef al eeder biografieën over Albert Einstein en Benjamin Franklin. Hij is al sinds 2009 bezig met het schrijven van het boek en heeft onder andere met Jobs zelf gesproken en is ook ten rade gegaan bij familieleden, collega’s en zelfs concurrenten van Apple.

Tot nu heeft Jobs zelf nooit meegewerkt aan een verslag over zijn leven. In 2005 werd het boek iCon: Steve Jobs, The Greatest Second Act in the History of Business door Jeffrey S. Young en William L. Simon op de markt gebracht zonder de medewerking van Jobs zelf, die het boek (en alle andere uitgaven van Wiley & Sons) heeft verbannen uit de Apple-winkels. Desondanks was dit boek een internationaal verkoopsucces. Het leven van Jobs is bijzonder intrigerend, of je nu fan bent van Apple of niet. In 2012 kunnen we dus ‘uit de eerste hand’ vernemen hoe het écht is gegaan bij de geboorte en het succes van ’s werelds meest waardevolle technologiebedrijf ter wereld.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Maikelw

  Die ga ik dus zeker bestellen:)

  Nouja.. Als hij in de iBookstore komt:P

 • Profielfoto
  Ree

  Waar kan ik pre-orderen?:)

 • Profielfoto
  JBStudio

  GAAF! ik vind het boek ‘zo denkt steve’ al indrukwekkend, laat staan als het ‘echte’ info bevat!

 • Profielfoto
  Bas_H_Design

  Deze word dus zeker aangeschaft,
  of vrouwlief het nou wil of niet!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Als “onze Steve” in het rijtje komt van Albert Einstein en Benjamin Franklin mogen we zeker niet mopperen. De eerste een genie (hoewel zijn relativiteitstheorie na al die jaren toch niet helemaal bleek te kloppen) de tweede een uitvinder die zich met van alles tot in details bezighield.

  De titel iSteve had niet anders of mooier gekund. Hij is een Apple-product waarvan er maar één bestaat!

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Leuk! Een aanrader voor iedereen is ook Inside Steve’s Brain, maar ik geloof dat dat hier weleens is aangeraden.

 • Profielfoto
  iPredict

  Maikelw 1 uur geleden
  Die ga ik dus zeker bestellen
  Nouja.. Als hij in de iBookstore komt

  Hier wil je toch gewoon een fysieke hardcover van?;)

 • Profielfoto
  iNicky

  hoewel zijn relativiteitstheorie na al die jaren toch niet helemaal bleek te kloppen

  @MacAanZee: Vertel!