Ramy
Ramy Nieuws 6 april 2011

Office for Mac 2011 binnenkort met iOS te synchroniseren

Microsoft zal volgende week Service Pack 1 voor Office for Mac 2011 uitbrengen, waarin een aantal nieuwe functies te vinden is. De belangrijkste hiervan zal zijn, dat we onze data met iOS-apparaten kunnen synchroniseren, net zoals al met bijvoorbeeld iCal mogelijk is.

Deze update komt op het juiste moment, aangezien het door een aangekondigde verandering in MobileMe, niet meer mogelijk zal zijn om Outlook met MobileMe te synchroniseren. Deze wijziging vindt op 5 mei plaats, maar is ook al in werking gesteld bij gebruikers van de nieuwe MobileMe-kalender, die sinds oktober 2010 beschikbaar is.

Microsoft zegt er het volgende over:

This has been one of our top feature requests – hopefully this is good news to many of you.

Na de installatie van Service Pack 1 kun je niet alleen kalenders, maar ook taken en notities synchroniseren. Mail zal helaas niet mogelijk zijn, omdat dat niet door Apple ondersteund wordt. In onderstaand tabel is goed te zien, met wat Outlook straks allemaal kan synchroniseren.

Synchronisatie mogelijkheden

Ook komt er onder andere een nieuwe ‘Outlook redirect’-knop in Outlook, waarmee het mogelijk zal zijn om een e-mail door te sturen, terwijl het antwoord bij de originele verzender aankomt. Verbeteringen op het gebied van veiligheid en stabiliteit kunnen we ook verwachten.

Reageer op artikel:
Office for Mac 2011 binnenkort met iOS te synchroniseren
Sluiten