Ramy
Ramy Nieuws 6 april 2011

Nieuwe Final Cut Pro wordt 12 april mogelijk aangekondigd

Het gerucht gaat dat Apple 12 april aanstaande, de nieuwe versie van Final Cut Pro zal aankondigen. Op die datum staat het FCP User Group SuperMeet gepland, waarbij in de eerste instantie, niet alleen Apple op het podium zou staan. Daar is nu verandering in gekomen.

Bij het evenement, dat in Las Vegas plaatsvindt, zouden ook andere bedrijven, zoals Canon, Autodesk en BlackMagic, aanwezig zijn. Apple heeft ze echter allemaal afgezegd, waardoor alle aandacht naar hun uit zal gaan. Een goed moment om de nieuwe software aan te kondigen.

Een woordvoerder van Canon heeft het volgende aan PVC geuit:

Canon was told last night that Apple has demanded ALL ‘lectern’ or stage time exclusively.

Het bedrijf Avid zei er het volgende over:

Apple doesn’t want anyone to have stage time but them.

De website van SuperMeet is inmiddels ook aangepast, en vermeldt dat er een “very special guest” aanwezig zal zijn. Ook kunnen we een “sneak peak at something very special” verwachten, wat natuurlijk naar Final Cut Pro zou kunnen refereren.

Wat we in een nieuwe versie van Final Cut Pro mogen verwachten, is nog maar de vraag. We wachten geduldig af.

Reageer op artikel:
Nieuwe Final Cut Pro wordt 12 april mogelijk aangekondigd
Sluiten