Rick Stevenhaagen
Rick Stevenhaagen Nieuws 19 april 2011

Mogelijke overname TweetDeck

Twitter heeft zijn zinnen gezet op TweetDeck. Zo meldt Tweakers, dat zich baseert op een artikel van The Wall Street Journal. De desktopapplicatie van TweetDeck is gemaakt voor Adobe Air en dus platformonafhankelijk. Twitter kan hierdoor in één klap verschillende besturingssystemen ondersteunen.

Met een mogelijke overname zou 50 miljoen dollar gemoeid gaan. Naast de desktopapplicatie heeft TweetDeck ook een plugin voor Google Chrome en apps voor meerdere telefoons, waaronder de iPhone en Android. Het is onduidelijk wat de toegevoegde waarde van TweetDeck is, ten opzichte van de officiële Twitterapplicatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mogelijke overname TweetDeck
Sluiten