Mac OS X Lion scrollt als iOS

Het verschil tussen Leopard en Snow Leopard zit vooral onder de motorkap. Mac OS X Lion verandert op een aantal punten wel drastisch in verhouding tot zijn voorganger. Eén van deze veranderingen heeft betrekking tot het scrollen. De manier van scrollen wordt gelijk getrokken met iOS. Dit houdt in dat je naar boven moet scrollen om de onderkant van een document te bekijken. Een ontwikkelaar schreef een kleine app om alvast te wennen aan deze nieuwe feature.

Volgens de ontwikkelaar is de app vooral ideaal voor mensen die Lion en Snow Leopard in dualboot naast elkaar draaien. Er is ook goed nieuws voor gebruikers die niet kunnen wennen aan ‘het nieuwe scrollen’. De functie is uit te schakelen via de systeemvoorkeuren. Scroll Reverser is hier te downloaden.

Reageer op artikel:
Mac OS X Lion scrollt als iOS
Sluiten