Redactie
Redactie Nieuws 21 april 2011

Leer presenteren als Steve Jobs

Morgen is het weer zover: dan organiseert de redactie van het tijdschrift/blog Bright een Bright Night in Amsterdam. Dit ter gelegenheid van de uitkomst van Bright magazine #39. Het belooft weer een avond vol interessante verhalen over tech, lifestyle en gadgets te worden. Dit keer zal One More Thing voor een extra Apple-tintje zorgen.

OMT’s Steve Jobs-expert Koen van Tongeren heeft vrijwel elke keynote gezien die Steve ooit heeft gegeven. Op die manier heeft hij de belangrijkste presentatietechnieken achterhaald die van een Keynote een Stevenote maken. Dus wil jij leren presenteren als Steve Jobs? Kom vrijdagavond dan naar Bright Night #11, om 20.00 u. in Pakhuis De Zwijger, Amsterdam. De toegang is gratis.

Bright magazine #39 ligt vanaf vrijdag in de winkels, maar wist je dat Bright ook een eigen iPad-tijdschrift heeft? Vol unieke content die niet in het papieren magazine te vinden is én nu inclusief de documentaire Objectified, waarin Apple’s ontwerper Jonathan Ive een boekje open doet over zijn eigen visie op design.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leer presenteren als Steve Jobs
Sluiten