Jelle Ages
Jelle Ages Geruchten 3 april 2011

Krijgt de volgende iPod nano weer een camera?

Toen de zesde generatie van de iPod nano werd gepresenteerd, was het voor sommigen een teleurstelling dat deze geen camera aan boord had, terwijl een van de grote features van de generatie daarvoor juist de videocamera was. Het gerucht gaat nu echter dat je met de volgende iPod nano wel weer kunt filmen.

De website Apple.pro heeft namelijk een foto van de mogelijke behuizing hiervan gepubliceerd. Hierop is te zien dat er gat zit op de plek waar een camera geplaatst zou kunnen worden. De foto ziet er realistisch uit, maar aangezien 1 april niet ver achter ons ligt, moeten we dit gerucht misschien met een korreltje zout nemen.

Toch zou de foto kunnen kloppen. Deze Chinese website was namelijk de eerste die aan de hand van een foto wist te vertellen dat de zesde generatie iPod nano een touchscreen zou krijgen. Of zij het ook dit keer bij het rechte eind hebben, weten we waarschijnlijk rond september.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Krijgt de volgende iPod nano weer een camera?
Sluiten