iPad 2 volgende week in 39 landen

15 reacties

Apple brengt de iPad 2 volgende week in nog dertien landen uit. De teller staat dan op 39. Dat kondigde Tim Cook gisteren aan tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers.

OMT schreef gisteren nog over de levertijd van de iPad 2. De tablet is namelijk in veel landen nog slecht leverbaar. De levertijd van de iPad 2 is inmiddels aangepast. In Nederland en België bedraagt de wachttijd via de online Apple Store momenteel één tot twee weken. Liefhebbers uit Luxemburg moeten wat langer wachten. De levertijd is daar nog steeds twee tot drie weken.

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  Die van mij is eergisteren verzonden als ik geluk heb komtie vandaag!

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Jippie voor jou…:)
  haaruh…mijn reeds eerder besteld op de Apple site…
  Nix 1-2 weken bij Apple… NU NOG 4 WEKEN WACHTEN!

 • Profielfoto
  Afroman

  Ik moet nog jaren wachten op mijn iPad.

 • Profielfoto
  Rogierdk

  iPad 2 is meer de iWait….

 • Profielfoto
  hjallie

  Iwait al meer dan 2 weken. Op de Apple-store-site staat nog steeds 9 mei!:ftim:

 • Profielfoto
  liudger

  Ik was wel benieuwd naar de iPad 2 en liep een applestore in Utrecht binnen om te kijken naar het apparaat. Na even met het demo model gespeeld te hebben en al wetende in mijn achterhoofd dat ik nog belasting centjes terug kreeg vroeg ik aan de verkoper of die er nog één had. Even later kwam hij uit het magazijn en had ik hem dus direct:)

  Nu een gelukkige iPad 2 bezitter. (je moet wel al je applicaties checken of er een iPad versie van is. Een iphone applicatie kan eigenlijk echt niet op een iPad)

 • Profielfoto
  cornevanbakel

  Mijn iPad2 op 8 april besteld:

  “Uw bestelling wordt naar verwachting 29 Apr, 2011 verzonden.
  Uw bestelling zal waarschijnlijk uiterlijk 05 Mei, 2011 op het opgegeven adres worden afgeleverd.”

  Dat verzenden duurt dan naar schatting wel lang, maar ik zit dus tegen een 3-4 weken te kijken.

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Ik heb de mijne op 19 april ontvangen en ben er erg blij mee. Ik was erg aangenaam verrast over de nieuwe hoes die het scherm afdekt, heerlijk uitgedacht. Moet nu wel wennen om de iPad2 op het scherm weg te leggen i.p.v. met het scherm omhoog, want de onderkant heeft natuurlijk geen afdekking meer en kan dan krassen als ie op een ruwere ondergrond ligt.

 • Profielfoto
  Dagaloni

  En dan een plaatje gebruiken van de iPad 1 :Razz:

 • Profielfoto
  Volkie

  En die 13 landen zijn?????

 • Profielfoto
  Usain

  vandaag niet bezorgd morgen dusss.

 • Profielfoto
  TGV

  Deze site gaat niet echt meer over macs, he. Het is iPad voor en iPhone na. Leuke apparaatjes, daar niet van, en misschien levert het meer bezoekers en hits op, maar verder…

 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Nou, moet nu wel effe zeggen, dat mijn bestelling van mijn iPad2 een week is vervroegd…:)

 • Profielfoto
  dtsjunk

  Zit China daar toevallig bij?
  ik ga namelijk volgende week naar mijn schoonouders in Peking en laten ze daar toevallig nu 2 mooie officiële Apple stores hebben :)……

 • Profielfoto
  mymac

  Wat @Dagaloni zegt… Een iPad 2 plaatje was passender.